Aanmelden

Ben je na het bezoek aan de website enthousiast geworden en wil je Vela Monte beter leren kennen? Dat kan!

Iedereen van achttien jaar en ouder die van zingen en gezelligheid houdt, is bij deze uitgenodigd om, zonder verplichtingen, een repetitie bij te wonen en lekker mee te zingen. Ook mannen zijn van harte welkom!

Een keer gewoon luisteren mag natuurlijk ook.

We repeteren elke maandagavond van  19.00 uur tot 20.45 uur in Zaal de Zwaan in Deurne Zeilberg. Halverwege is er een korte  pauze en na afloop drinken we nog iets voor wie dat wil. 

Vind je het leuk, dan mag je de lopende maand kosteloos mee oefenen. Weet je nog niet tot welke stemgroep je behoort, dan is dat geen probleem. Meestal test de dirigent dat even tijdens de pauze. Het is niet persé nodig dat je noten kunt lezen of ervaring hebt. Wel is het natuurlijk handig dat je muzikaal bent en ritmegevoel hebt. Onze dirigent kijkt hoe jouw stem passend is en welk groei potentieel er in zit. Na een paar repetities kijken we samen met jou naar wat je er van vindt en of je verwachtingen en wensen passen bij de doelstellingen van het koor.

Wil je meer weten, voordat je komt kijken? Stuur dan een e-mail naar info@velamonte.nl en je krijgt zo snel mogelijk bericht van ons terug. Laat via dit mailadres ook even weten als je een keer mee komt oefenen. We zorgen dan dat je bij binnenkomst opgevangen wordt.

 

Aanmeldformulier lidmaatschap: